Nieuw in de bib: e-boeken lenen op je eigen toestel

Als lid van bibliotheek Menen e-boeken lenen op je eigen toestel via cloudLibrary.

e-boek

De e-boeken zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en de meest courante e-readers zoals Kobo en Tolino. In cloudLibrary zie je welke e-boeken je kan lenen of reserveren. Met één muisklik zet je e-boeken op je leesplankje en start je met lezen.

Het gaat voornamelijk om Nederlandstalige boeken en een beperkt aanbod Engelstalige werken. De collectie richt zich tot volwassen leners en bevat vlot leesbare fictie, literaire en populaire romans, maar ook toegankelijke non-fictie.

Het cloudLibrary-platform is erg gebruiksvriendelijk, zodat jong en oud, digitaal vaardig en digibeet er vlot mee aan de slag kunnen. De dienst wordt aangeboden in bibliotheek Menen, in samenwerking met Cultuurconnect, Standaard Boekhandel en Bibliotheca (cloudLibrary).

Duik in de handleidingen:

cloudLibrary voor pc

cloudLibrary voor e-reader mac