Hoe maak ik een profiel aan?

Om de online diensten van de bibliotheek te kunnen gebruiken moet je éénmalig een Mijn Bibliotheek profiel aanmaken.

1. Geef het e-mailadres op dat je wil gebruiken voor je profiel, klik “Ga verder”.
  2. Vul je bibliotheek in, klik “Ga verder”.
  3. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je bibliotheekkaart (of je identiteitskaart als dat je bibliotheekkaart is) bij de hand en vul de velden in.
  4. Vul je bibliotheekkaartnummer of rijksregisternummer in en je geboortedatum in het formaat jjjj-mm-dd (dus bv. 1990-02-20), klik “Ga verder”.
  5. Je ontvangt een e-mail met een unieke code op het e-mailadres dat bij de bibliotheek bekend is. Kijk je spamfolder na als je de mail niet meteen in je inbox vindt. Om de koppeling te voltooien moet je deze unieke code ingeven, klik “Ga verder”.
  6. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”.
  7. Als laatste stap bevestig je je e-mailadres via de mail de je kreeg en je bent klaar!

faq Mijn Bibliotheek - account maken