Jeu vidéo
Anglais

Horizon zero dawn

Horizon zero dawn

Plate-forme:
In een post-apocalyptische wereld leven kleine groepjes mensen in primitieve jager-verzamelaarsstammen. De Machines zijn nu heer en meester in deze nieuwe wildernis.
Extra subject
PS4, Playstation 4 ; game
Classification PEGI
16 ans et plus16 ans et plus GeweldGeweld
Titre
Horizon zero dawn
Langue
Anglais
Éditeur
London: Sony Interactive Entertainment Europe, © 2017
1 blu-ray : handleiding
Fiche technique
1 player; 43.2GB minimum; DualShock®4 vibration function; HD video output 720p-1080i-1080p; PS4 remote play supported, PS4™Pro enhanced
Note
Game in het Engels, handleiding in het Nederlands, Italiaans, Engels en Frans
EAN
0711719833550

Commentaires

Het is het jaar 3000. De Aarde is een post-apocalyptische wereld waar de natuur de overblijfselen van een vergane beschaving heeft overwoekerd. De mens heeft Aarde grotendeels verlaten, enkel wat primitieve jager-verzamelaarsstammen zijn overgebleven. Mechanische wezens hebben de planeet overgenomen. De jonge jager Aloy wordt geweerd uit haar stam en gaat op zoek naar haar lotsbestemming. Ze heeft onderdelen van de machines nodig om te overleven, en gebruikt voornamelijk haar pijl en boog om deze te verkrijgen. Pu.nl/Wouter heeft de game 92 punten (van 100): ‘Guerrilla heeft iets gedaan wat nog maar weinig ontwikkelaars hebben kunnen klaarspelen: een open wereld game maken die tientallen uren afwisselend en onvoorspelbaar blijft, met actie die veel uitdagender en leuker is dan die van genre-genoten.’ Grafisch op een zeer hoog niveau, de landschappen e.d. zijn uitzonderlijk vormgegeven. De game heeft een zeer sterke verhaallijn en wordt gezien als de game van het jaar 2017.