Livre
Néerlandais

Ooggetuigen

Carry Slee (auteur)
Als de zoon van een makelaar op school gepest wordt, heeft dit voor veel mensen verstrekkende gevolgen.
Titre
Ooggetuigen
Auteur
Carry Slee
Langue
Néerlandais
Éditeur
Vianen: The House of Books, 2007
223 p.
ISBN
9789044320213

Commentaires

De levens van verschillende mensen kruisen elkaar op enigerlei manier. Frank is makelaar en het gaat niet goed met het bedrijf. Zijn zoon Ruben wordt op school gepest. Conciërge Peter is daarvan getuige, maar om de een of andere reden neemt hij geen actie. Verder is er nog Nicole, wier dochter een tijd geleden een ernstig ongeluk heeft gehad, terwijl de bestuurder is doorgereden. Gefrustreerd in haar huwelijk en door zorgen om haar dochter zoekt Nicole haar heil in alcohol en buitenechtelijke relaties. Terwijl Frank via een arrogante zakenman probeert enkele dure huizen te verkopen, loopt het pesten van zijn zoon gruwelijk uit de hand. Deze bijzonder spannende en levensechte roman gaat over mensen die de consequenties van hun daden niet onder ogen durven zien met als gevolg frustraties, jaloezie en overspel. Ze raken steeds verder in de problemen tot er een onafwendbare climax plaats vindt. Elke hoofdstuk wordt verteld vanuit het oogpunt van een van de hoofdpersonen. Een spannend verh…Lire la suite

À propos de Carry Slee

CC BY-SA 3.0 - Image by Roy van Ingen

Carry Slee, de son vrai nom Carolina Sofia Slee, née le 1er juillet 1949 à Amsterdam, est une écrivaine, femme de lettres, scénariste et chanteuse néerlandaise.

Filmographie

Scénariste

  • 2006 : Keep Off de Maria Peters
  • 2008 : Desperate de Dave Schram
  • 2013 : Spijt! de Dave Schram
  • 2014 : Painkillers de Tessa Schram
  • 2016 : Kappen! de Tessa Schram

Bibliographie

  • 1989 : Morgen mag ik in het diepe...
  • 1989 : Rik en Roosje
  • 1991 : Verdriet met mayonaise
  • 1992 : Jan und die Hackfleischbande
  • 1993 : Lekker weertje koekepeertje
  • 1993 : Confetti confl…En lire plus sur Wikipedia