Game Meertalig

Tom Clancy's Rainbow Six siege

Tom Clancy's Rainbow Six siege

Je speelt je tactisch spel ofwel solo ofwel in je Rainbow Team, een anti-terroristenteam. Wissel af tussen Blue Team en Orange Team en gebruik je drones om je vijanden op te sporen en te vernietigen.
Titel
Tom Clancy's Rainbow Six siege
Taal
Meertalig, Engels, Frans, Nederlands
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Ubisoft Entertainment, 2015
1 blu-ray + handleiding
Systeemvereisten
1 player ; network players 1-40, Playstation Plus subscription required ; HDD 19 GB minimum ; Dual Shock 4 vibration function ; HDD video output 720p-1080i-1080p ; PSVita remote play supported
Aantekening
Spel in het Engels en Frans, handleiding in het Nederlands en Frans, ondertiteling in het Nederlands
EAN
3307215889114

Besprekingen

Wanneer de bekendste gokstad in de wereld wordt belegerd door een terroristische groep, staat Team Rainbow Six een flinke klus te wachten. Het team is expert op het gebied van terrorismebestrijding en opereert aan de hand van strakke formaties, met de nadruk op vernietiging en gecoördineerde aanvallen. De vijand heeft de hele omgeving tot een fort getransformeerd. Het is aan de speler de taak het team te leiden in een aanval waarmee de vijandelijke omsingeling doorbroken wordt. Als aanvallend team kan je abseilen, drones inzetten, explosieven gebruiken en meer om de bedreigende situaties af te wenden. Opnieuw een third-person schietspel, geheel in overeenkomst met de rest van de serie.