Game Meertalig

Tom Clancy's ghost recon : wildlands

Tom Clancy (naar het werk van)

Tom Clancy's ghost recon : wildlands

Tom Clancy (naar het werk van)
De Ghosts, een geheim elite US Special Forces team, worden achter de vijandelijke linies van Bolivia gestuurd om onrust te veroorzaken, te destabiliseren en uiteindelijk de band tussen het Santa Blanca drugskartel en de corrupte regering te breken.
Titel
Tom Clancy's ghost recon : wildlands
Naar het werk van
Tom Clancy
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Montreuil Sous Bois: Ubisoft Entertainment, © 2017
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player; 2-4 network players (Playstation Plus subscription required); 45 GB min.; Dualshock 4 vibration function; Hd video output 720P, 1080i, 1080P; PS4 remote play supported; PS4 Pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels en Frans, handleiding en ondertitels in het Nederlands en Frans
EAN
3307215913048

Besprekingen

In de nieuwste game binnen de Tom Clancy-serie kunnen de spelers vrij rondlopen in de spelwereld. Samen met een team van supersoldaten moet je een drugskartel in het corrupte Bolivia oprollen. Het kartel pleegt een aanslag op de Amerikaanse ambassade, en de Amerikaanse overheid grijpt in met een tegenaanval. Er wordt een tactisch team samengesteld dat bestaat uit 'Ghosts', met het doel om Santa Blanca te vernietigen en hun de relatie met de lokale overheid te onthullen. Tactiek en samenwerking staat centraal. Hoe je de missie aanpakt, mag je zelf weten. Stort je jezelf hevig bewapend in de strijd, of ga je voorzichtiger te werk en ondervraag je eerst andere criminelen om wat informatie te achterhalen? Er kan in de coöpmodus met vier vrienden tegelijk gespeeld worden. De wapens zijn naar eigen wens aan te passen. Een tactische shooter met een focus op coöperatieve gameplay.