Game
Meertalig

Tom Clancy's ghost recon : breakpoint

Tom Clancy (naar het werk van)

Tom Clancy's ghost recon : breakpoint

Platform:
Het is jouw missie om een duistere samenzwering aan het licht te brengen en de sterkste vijand ooit onder ogen te zien: de Wolves.
Extra onderwerp
PlayStation 4, XBOX One
Titel
Tom Clancy's ghost recon : breakpoint
Naar het werk van
Tom Clancy
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Montreuil Sous Bois: Ubisoft Entertainment, © 2019
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player ; network players 2-8 Playstation®Plus subscription required ; 45GB minimum ; Dualshock®4 vibration function ; HD video output 720P, 1080i, 1080P ; remote play supported ; PS4 pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels en Frans, ondertitels in het Nederlands en Frans
EAN
3307216136521

Besprekingen

In het meest recente deel van de 'Ghost recon'-games reis je af naar de Aurora-archipel om tegen je oude strijdkameraden te vechten. De open wereld zit boordevol opdrachten die je kunt vervullen hoewel die uiteindelijk erg veel op elkaar gaan lijken. En uiteraard zijn er heel veel slechteriken om op te schieten. Want daar draait de game natuurlijk wel om: machinegeweren, shotguns, drones, granaten en helikopters! De beste ervaring voor dit spel zit in de co-op play waarbij je met maximaal drie vrienden missies kunt volbrengen. Die verbloemen niet dat er ook fouten in het spel zitten: missies die vastlopen, of je valt door een gebouw heen... Maar je vrienden kunnen je wel genezen als de vijand je te pakken heeft. Opvolger van 'Tom Ghost recon wildlands'* (2017).

Over Tom Clancy

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Wayne Gilbert

Thomas Leo (Tom) Clancy jr. (Baltimore, 12 april 1947 – aldaar, 1 oktober 2013) was een Amerikaans auteur van politieke thrillers, gebaseerd op concepten ontleend aan inlichtingendiensten en de militaire wetenschap; zijn naam is tevens een generieke aanduiding voor soortgelijke boeken die door andere auteurs worden geschreven.

Zijn vroege boeken ontlenen hun thematiek uit de Koude Oorlog. Clancy bereikt in zijn boeken door nauwgezet onderzoek een grote mate van realisme. Hij besteedde aandacht aan (fictieve) ecopolitieke motieven en achtergronden, in het bijzonder ook aan de technologie die bij missies wordt ingezet. Meerdere boeken zijn verfilmd. Ook werkte hij mee aan een aantal computerspellen waarvan de Rainbow Six-serie, de Splinter Cell-serie en de Ghost Recon-serie het bekendst zijn.

Biografie

Clancy droomde als kind al van een militaire loopbaan, maar een oogprobleem (hij droeg een zeer sterke bril) deed die droo…Lees verder op Wikipedia