Boek
Nederlands

Normandië : van Mont-Saint-Michel tot aan de Côte d'Albâtre : 50 wandelingen langs de kust en door het binnenlan...

Thomas Rettstatt (auteur)

Normandië : van Mont-Saint-Michel tot aan de Côte d'Albâtre : 50 wandelingen langs de kust en door het binnenlan...

Thomas Rettstatt (auteur)
In de reeks:
De Rother wandelgids Normandië beschrijft 50 prachtige wandelingen aan de kust en in het binnenland van Normandië. Langs mooie zandstranden en wilde kliffen en door idyllische weiden en moerasgebieden.

Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.
Titel
Normandië : van Mont-Saint-Michel tot aan de Côte d'Albâtre : 50 wandelingen langs de kust en door het binnenland
Auteur
Thomas Rettstatt
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Uitgever
Delft: Elmar, © 2017
159 p. : ill.
ISBN
9789038926261 (paperback)

Besprekingen

Uit het Duits vertaalde wandelgids in klein pocketformaat uit de bekende serie 'Rother wandelgidsen' met 50 wandelingen in Normandië, van Mont-Saint-Michel tot de Côte d'Albâtre. In de inleidende hoofdstukjes algemene tips, adressen, achtergrondinformatie over bovengenoemd gebied en een beknopte lijst met (geografische) begrippen. Daarna worden de vijftig wandelingen uitvoerig beschreven, met o.a. informatie over tijdsduur en moeilijkheidsgraad (hier twee kleurcategorieën: 33 x blauw, is gemakkelijk, 17 x rood is tamelijk moeilijk). Bij elke route is een plattegrondje opgenomen en een hoogteprofiel. Kleurenfoto's geven enigszins een indruk van de omgeving. Verder zijn opmerkingen over uitzicht, mogelijkheden om wat te eten, hoogteverschillen e.d. opgenomen. Bevat register met wandeldoelen, vertrek- en aankomstplaatsen. Met een overzichtskaart waarop de locatie van de wandelingen staat aangegeven en downloadbare GPS-tracks via de website van de uitgever. Kleine druk.