Boek
Nederlands

50x koekjes : makkelijke recepten voor heerlijke koekjes

Laura Kieft (auteur)
+1
50x koekjes : makkelijke recepten voor heerlijke koekjes
×
50x koekjes : makkelijke recepten voor heerlijke koekjes 50x koekjes : makkelijke recepten voor heerlijke koekjes

50x koekjes : makkelijke recepten voor heerlijke koekjes

In de reeks:

Nieuw bakboek van bestselling Laura’s Bakery


Laura Kieft van Laura’s Bakery, de succesvolle baking queen van de lage landen, komt in oktober met haar zevende bakboek: 50x Koekjes.

Koekjes zijn de lievelingslekkernij van Laura: van chocolate chip cookies tot gingerbread koekjes en van bokkenpootjes tot kano’s, kaneelvlinders en noten-karamel plaatkoek.

Onderwerp
Gebak
Titel
50x koekjes : makkelijke recepten voor heerlijke koekjes
Auteur
Laura Kieft
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Forte Culinair, © 2023
143 p. : ill.
ISBN
9789000385409 (paperback)

Besprekingen

Een bakboek met vijftig recepten voor koekjes. De soorten koekjes variëren van chocolate chip cookies tot gingerbread koekjes en van bokkenpootjes tot kano’s, kaneelvlinders en noten-karamel plaatkoek. De recepten zijn voorzien van tips en trucs om het bakproces te vergemakkelijken. Instructief en luchtig geschreven. Met kleurenfoto’s. Laura Kieft is een schrijver van bakboeken en blogger.

Over Laura Kieft

Laura Kieft is een Nederlands schrijfster, foodblogger en columniste. Ze studeerde Commerciële Economie en bakte taarten als bijbaantje. Kieft begon in 2010 als een van de eerste foodbloggers van Nederland met haar foodblog Laura's Bakery. In de jaren daarna is Laura's Bakery uitgegroeid tot de best bezochte en daarmee grootste bakblog van Nederland en kon ze vanaf 2014 er haar werk van maken. Ze publiceerde zeven kookboeken. Ook lanceerde ze verschillende eigen bakproducten en is ze sinds 2018 columniste bij het magazine Vriendin. In 2023 is de Engelstalige versie van haar bakblog gelanceerd: In Laura's Bakery.

Bibliografie