Boek
Nederlands

Eerste hulp bij ontrouw : RQ : verhoog je relationele intelligentie

Kaat Bollen (auteur), Lore Eerlings (auteur)
+1
Eerste hulp bij ontrouw : RQ : verhoog je relationele intelligentie
×
Eerste hulp bij ontrouw : RQ : verhoog je relationele intelligentie Eerste hulp bij ontrouw : RQ : verhoog je relationele intelligentie

Eerste hulp bij ontrouw : RQ : verhoog je relationele intelligentie

Gids voor koppels over het omgaan met overspel. Met praktijkvoorbeelden, oefeningen en een praktisch stappenplan.
Onderwerp
Ontrouw
Titel
Eerste hulp bij ontrouw : RQ : verhoog je relationele intelligentie
Auteur
Kaat Bollen Lore Eerlings
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2022
230 p.
ISBN
9789463938815 (paperback)

Besprekingen

Een boek over omgaan met overspel. Kaat Bollen en Lore Eerlings bieden in dit boek een praktisch stappenplan om als koppel samen aan de slag te gaan. Ze gidsen de lezer door het ‘wat’, ‘hoe’ en ‘waarom’ van ontrouw en behoeden voor overhaaste beslissingen. Door de vier stappen is er ruimte voor dialoog en nuance. Met praktijkvoorbeelden en oefeningen. Toegankelijk en invoelend geschreven. Met illustraties in kleur. Kaat Bollen (1986) is auteur, seksuoloog, regisseur en televisiepresentatrice. Ze schreef een klein aantal boeken.

Over Kaat Bollen

Kaat Bollen (27 mei 1986) is een Belgische seksuologe, auteur, regisseur en televisiepresentatrice.

Levensloop

Ze doorliep haar secundair onderwijs aan het Agnetendal te Peer. Vervolgens behaalde ze een master seksuologie en klinische psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Ze werd bekend na een deelname met haar tweelingbroer aan De Pappenheimers in januari 2011 (waarin het onderwerp van haar thesis commotie veroorzaakte). Vervolgens deed ze in samenwerking met Humo een enquete rond schaamhaar bij 5000 Vlamingen. In 2011 bracht ze Het Schaamhaarboek uit. De media-aandacht die het boek genereerde, resulteerde in haar ontslag als psychologe bij het Centrum van Integrale Gezinszorg Tamar te Lommel. Later volgden Het Borstenboek (2012), Met drie in bed (2013) en Boek der lusten (2015). In 2017 bracht ze de pornafilm A Girls' Getaway uit.

Vanaf 2017 presenteert ze same…Lees verder op Wikipedia