Vampier Sarren heeft niet enkel Zeke vermoord, maar ook een levensbedreigend virus ontwikkeld. Samen met haar maker Kanin en haar bloedbroeder Jackal gaat Allison op zoektocht naar een antivirus. Vanaf ca. 15 jaar.
Onderwerp
Vampiers
Titel
Offergave
Auteur
Julie Kagawa
Vertaler
Angelique Verheijen
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The forever song
Uitgever
Amsterdam: Harlequin Holland, 2014
446 p.
ISBN
9789034787637 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

De jonge vampier Allison rouwt nog steeds om de dood van haar partner Zeke. Hierdoor komt haar monsterlijke kant naar de oppervlakte en kan ze nog maar aan een ding denken: wraak nemen op de vampier Sarren. Sarren heeft niet enkel Zeke vermoord, maar heeft ook een levensbedreigend virus ontwikkeld dat zowel de mensheid als de vampierwereld ten onder kan brengen. Samen met haar maker Kanin en haar bloedbroeder Jackal gaat Allison op speurtocht naar een antivirus. Hun tegenstander heeft echter een gruwelijke verrassing voor hen in petto. Laatste deel in de 'Blood of Eden'-trilogie*. Het heeft een langzame start en begint pas spannend te worden wanneer Sarren zijn troefkaart uitspeelt. Hierdoor komt Zeke opnieuw in de verhaallijn en ontstaat er een levendige dynamiek tussen de personages. Met de introductie van Zeke krijgt het verhaal een gebalanceerde verhouding tussen actie en romantiek terug, wat de doelgroep van tienermeisjes zeker zal aanspreken. Van de auteur van de bekende serie '…Lees verder

Over Julie Kagawa

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Rhododendrites

Julie Kagawa (Sacramento (Californië), 12 oktober 1982) is een Amerikaans schrijfster. Ze schrijft boeken in de categorie Young Adult.

Ze schreef onder meer de Iron Fey-serie (Nederlands: IJzerfae). De originele serie bevat vier boeken: The Iron King (De IJzerkoning), The Iron Daughter (De IJzerprinses), The Iron Queen (De IJzerkoningin) en The Iron Knight (De IJzerprins).

Bibliografie

Lees verder op Wikipedia

Suggesties