Boek
Nederlands

Ik mag er niet aan denken

Jens Dendoncker (auteur)
Jens Dendoncker is een van de meest gewaardeerde komieken van Vlaanderen. Een warme persoonlijkheid met een licht West-Vlaamse tongval, een knuffelbeer. Een man die alles heeft waar een mens van dromen kan, zo lijkt het. Een man die dartel de treden naar de top op wandelt. Tot op een dag het licht uitgaat.
Precies vertellen wat er dan gebeurt, is moeilijk, maar in dit boek doet Jens een pogi
Extra onderwerp
De Morgen, Boeken
Titel
Ik mag er niet aan denken
Auteur
Jens Dendoncker
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2023
148 p.
ISBN
9789463938624 (hardback)

Over Jens Dendoncker

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Nils Melckenbeeck

Jens Dendoncker (Kortrijk, 26 juli 1990) is een Vlaams presentator en komiek.

Biografie

Dendoncker werd bekend in 2015, toen hij de Lunatic Comedy Award en de Culture Comedy Award won. In 2016 wist hij ook Humo’s Comedy Cup te winnen.

In 2017 stelde hij zijn eerste avondvullende zaalshow voor, getiteld Bang van Dendoncker. Datzelfde jaar stond hij centraal in het VTM-programma Hoe zal ik het zeggen? en nam hij deel aan de televisiequiz De Slimste Mens ter Wereld. Vanaf 2018 is hij afwisselend met Sven De Ridder teamcaptain in Beste Kijkers. In 2018 was hij jurylid in De Slimste Mens ter Wereld.

In 2019 speelde hij een rol als barman in Studio Tarara. In datzelfde jaar zat hij ook in de jury van Belgium's Got Talent tijdens de audities. Hij verving hier tijdelijk Niels Destadsbader, die op dat moment herstelde van een rugblessure.

Filmogra…Lees verder op Wikipedia