Boek
Nederlands

Doen! : het beste dieetboek voor mannen

Frank Depoorter (auteur)
+1
Doen! : het beste dieetboek voor mannen
×
Doen! : het beste dieetboek voor mannen Doen! : het beste dieetboek voor mannen

Doen! : het beste dieetboek voor mannen

Frank Depoorter (ex-hoofdredacteur Het Laatste Nieuws en nu docent en schrijver) verloor meer dan 50 kilogram in negen maanden tijd. Hij deed dat zonder honger te lijden, zonder strenge en saaie diëten te volgen, zonder friet en wijn te schrappen. Afvallen voelde voor hem als een opwindende rollercoaster, intussen fietst hij fluitend de Ventoux op. Liefst 1 man op 2 heeft overgewicht in België, 1
Onderwerp
Vermageren
Titel
Doen! : het beste dieetboek voor mannen
Auteur
Frank Depoorter
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2021
190 p.
ISBN
9789463935432 (paperback)

Over Frank Depoorter

Frank Depoorter (1973) is een Belgisch journalist en redacteur.

Levensloop

Depoorter was in zijn jeugd actief als zwemmer bij de Kortrijkse Zwemkring. In 1990 nam hij deel aan de Europese kampioenschappen voor junioren in Duinkerke. Daarna gaf hij de voorkeur aan zijn studies Germaanse filologie. Hij studeerde af als licentiaat. In januari 1996 ging hij aan de slag als sportjournalist bij Het Nieuwsblad.

Toen Stefaan Obreno coach werd van de Nederlandse zwemploeg werd hij in september 1999 de persoonlijke coach van Brigitte Becue. Hij bleef dit tot de Olympische Spelen van Sidney.

In november 2003 werd hij door Paul Daenen naar Het Laatste Nieuws gehaald, alwaar hij aan de slag ging als adjunct-chef van de sportredactie en vervolgens doorgroeide tot sportchef in oktober 2004. In juli 2005 werd hij aangesteld als co-hoofdredacteur van deze krant, in tandem met Paul Daenen.

In maart 2007 werd hij s…Lees verder op Wikipedia