Game
Engels

Fast & furious crossroads

Fast & furious crossroads

Platform:
Genre:
Racespel dat je van de straten van exotische plekken naar de duistere wereld van internationale spionage brengt, waar je overvallen op hoge snelheid pleegt en stunts uithaalt terwijl je strijdt tegen een nieuwe bedreiging.
Titel
Fast & furious crossroads
Taal
Engels
Parallele titel
Fast and furious crossroads
Uitgever
Bandai Namco Entertainment Europe, © 2020
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player ; networdk players 9, Playstation® plus subscription required ; 39GB minimum ; dualshock®4 vibration function ; HD video output 720P, 1080i, 1080P ; PS4 remote play supported ; PS4™ pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels
EAN
3391892009064

Besprekingen

Het racespel ‘Fast & furious crossroads’ is losjes gebaseerd op de filmfranchise ‘Fast & furious’ (2001- ). De nadruk ligt op het racen, dat niet realistisch is, maar in arcadestijl. Daarnaast is er veel actie: vijanden verslaan, missies uitvoeren met gepimpte auto’s, gadgets en wapens gebruiken. Naast de missies in singleplayer is er de multiplayermodus. Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson lenen hun uiterlijk en stemmen aan het spel in de rollen van straatracer Dominic Toretto, zijn vrouw Letty Ortiz en teamlid Roman Pearce, daarnaast zijn er nieuwe personages. De recensenten zijn kritisch: veelbelovend idee, vermakelijk, echte acteurs, maar met slechte besturing, matige graphics en slecht ingesproken. Het was de bedoeling dat het spel tegelijk uit zou komen met de nieuwe film ‘F9’, maar deze is uitgesteld naar 2021.