Game
Meertalig

Far cry new dawn

Far cry new dawn

Platform:
Het is zeventien jaar na de wereldwijde, nucleaire ramp. Je keert terug naar Hope County, Montana, om een drastisch veranderde wereld aan te treffen.
Extra onderwerp
PlayStation 4
Titel
Far cry new dawn
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Ubisoft Entertainment, © 2019
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player ; network players 2 Playstation®Plus subscription required ; 21 GB minimum ; HD video output 720P, 1080i, 1080P ; PS4 remote play supported ; PS4 pro enhanced
Aantekening
Game in het Engels en Frans ; Nederlandstalige ondertitels ; handleiding in het Nederlands en Frans
EAN
3307216096658

Besprekingen

Het is zeventien jaar na de wereldwijde, nucleaire ramp. Als speler keer je terug naar Hope County, Montana, waar je een drastisch veranderde wereld aantreft. Hier hebben overlevenden zich verzameld in verschillende groepen, elk met hun eigen regels, om de chaos te overleven. In deze nieuwe wereldorde reizen de wrede Highwaymen, geleid door tweelingzusjes Mickey en Lou, van plek naar plek om mensen van hun dierbaarste bezittingen te beroven. Terwijl overlevenden hun land proberen te verdedigen tegen meedogenloze aanvallen van de Highwaymen, is het aan jou om hulp te bieden en de strijd aan te gaan. De serie staat bekend om de open-wereld waarbij de speler zelfstandig een weg door het speelveld baant om missies te voltooien. Psychologische actiegame voor de volwassen fanatieke gamer.