Ook wij houden ons aan de opgelegde maatregelen!

• Kom zoveel mogelijk alleen naar de bib; het aantal bezoekers is beperkt.
  • Beperk je bezoek tot 30 minuten
  • Volg het aangeduide circuit via de pijlen op de grond
  • Ontsmet de handen met de aanwezige handspray
  • Kopiëren en scannen kan NIET.
  • Betaal zoveel mogelijk met je bankkaart
  • Er zijn geen zitplaatsen beschikbaar.
  • Bereid je bezoek voor: zoek de titels die je wenst vooraf op via onze online catalogus.  Er is maar 1 opzoekcomputer beschikbaar.

Ook de gekende corona-maatregelen blijven van toepassing. Houd 1.5m afstand, hoest en/of nies in je elleboog,schud geen handen…

Kranten en tijdschriften kunnen ingekeken worden. De kranten kan je achteraan in de bib terug vinden. De leeszaal is enkel toegankelijk voor het lenen en lezen van tijdschriften. Er zijn geen zitplaatsen beschikbaar.

Er zijn drie internetpc’s beschikbaar voor leerlingen die schoolwerk moeten maken en/of voor anderen die een dringende opzoeking moeten doen. Er mag niet gegamed worden. De gebruikstijd is beperkt tot 30 minuten.

Het afhaalpunt blijft behouden. Je kan blijven bestellen op de gebruikelijke manier.

Heb je vragen voor het archief? Mail naar archief@menen.be of bel 056 529 315